Inleiding

Mailjet is een krachtige alles-in-één e-mailaanbieder die ervoor zorgt dat online bedrijven transactiegerelateerde en marketingmails kunnen verzenden en hun contactpersonen bij elke e-mail beter kunnen leren kennen. De intuïtieve tools en krachtige API’s van Mailjet bieden de afzenders net de juiste hoeveelheid analytische gegevens om het meeste te halen uit elke bestemmeling, campagne en inbox.

Door Mailjet met Lightspeed te integreren, kun je:

  • Gemakkelijk mensen/contactpersonen toevoegen aan je Mailjet-contactenlijst en ook de lijst uitbreiden met aanvullende informatie (bv. voornaam, achternaam, geslacht, type, geboortedatum, klantentype, bedrijfsnaam, plaatsnaam van bedrijf, regio van bedrijf, land van bedrijf, orders, datum van laatste order) die in feite de gegevens zijn van de klanten van Lightspeed-winkels.
  • De lightspeed connector kan tot 5 klanten groepen als 1 eigenschap synchroniseren.
  • In een handomdraai mooie nieuwsbrieven aanmaken met behulp van de functie drag&drop van de HTML-designer, of je keuze maken uit de galerij van kant-en-klare e-commerce sjablonen. Met één druk op de knop maak je van je afgewerkte nieuwsbrief een sjabloon voor toekomstig gebruik.
  • Al je Mailjet-contacten beheren in één contactenlijst. Nieuwe contacten en contactgegevens toevoegen of bijwerken. Nieuwe contactenlijsten aanmaken, contacten van de ene naar de andere lijst verplaatsen, gedetailleerde informatie over nieuwe abonnees/uitgeschreven abonnees bekijken, het aantal verzonden e-mails per contact tellen, etc.
  • Gedetailleerde statistieken zien over je verzonden e-mails: hoeveel ervan afgeleverd zijn, geopend zijn, aangeklikt zijn, als spam gemarkeerd zijn of geblokkeerd zijn. Bovendien kun je dit doen door de e-mails te sorteren per campagne of per periode.